Hjem » Underholdning » Ble du vinneren av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes?

Ble du vinneren av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes?

Ble du vinneren av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes

Vinneren av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes

For 8 timer siden ble konkurransen avsluttet og jeg trakk da vinneren kort tid etterpå. Jeg har ventet så lenge jeg kan med å legge ut dette innlegget i håp om at jeg skulle komme i kontakt med vinneren før jeg la ut innlegget, men har dessverre ikke fått svar ennå. Ble du vinneren av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes? Se trekningen og vinneren under.

Jeg tok opp trekningen på video, slik at dere kan se hvordan det foregår. Jeg bruker et verktøy som heter «Facebook Flash Giveaway» som du kan finne på denne siden. Verktøyet trekker en tilfeldig vinner fra de som har likt og kommentert posten man lenker til.

Så kommer spørsmålet: Vant du konkurransen?
Finn ut i videoen under!

Som videoen over viser ble vinneren Kent Christian Lund!
Gratulerer!

For at jeg skal kunne sende deg gavekortet trenger jeg E-posten din, du kan sende den til meg via Facebook siden til bloggen. Eller så kan du sende en mail til meg på Marius@Quenderin.no.

Om jeg ikke får kontakt med deg innen 24 timer (innen klokka 20:00 den 05.12) må jeg dessverre trekke en ny vinner.

Nok en gang; Gratulerer!

Håper ellers dere alle har hatt en flott helg, og ønsker dere en like god ny uke, og ikke minst:
God advent!

Hilsen Marius