Hjem » Teknologi » Tips: Fjerne Spoilers fra Facebook

Tips: Fjerne Spoilers fra Facebook

Tips - Hvordan fjerne Spoilers fra Facebook

Hvordan fjerne Spoilers fra Facebook

I dette innlegget får du som tittelen hinter vite hvordan du kan fjerne spoilers fra Facebook.
Men aller først: Håper dere alle har og får en flott og hyggelig jul med venner og familie!
Og ikke minst at dere har fått gaver som dere får glede av!

Det er ikke lenge siden den nye Star Wars filmen, Rogue One: A Star Wars Story, kom ut. Og jeg som flere andre Star Wars fans er med i en gruppe kalt Star Wars Norge.

Problemet med å være med i denne gruppa (og ellers være tilstede på Internett) i dagene og ukene etter en ny film nettopp har kommet ut på kino, er alle spoilerne som dukker opp. En ting er når folk har gjort det tydelig at nå kommer det en spoiler, men det er skummelt når de sniker det inn og tar deg på fersken i senga uten klær!

%image_alt%

Hvis dere som jeg hater spoilers, så får dere her en mulighet til å redusere antall spoilers på Facebook. Jeg fant opprinnelig utvidelsen som jeg nå skal tipse dere om etter at jeg ble lei av at nyhetsfeeden min ble overlesset med og spammet ned av Trump, og det har fungert strålende så langt!

%image_alt%

Social Fixer

Utvidelsen heter Social Fixer, og du kan laste den ned her (du kan også laste det ned under dette avsnittet). Social Fixer har utvidelser for Firefox, Chrome, Safari, Opera og en utvidelse kommer til Microsoft Edge så fort Microsoft åpner utvidelsessystemet for andre utviklere, men til det skjer, samt på andre nettlesere kan du benytte deg av utvidelsen via brukerskript for Greasemonkey, som du da kan skaffe for blant annet MS Edge. 

 

Bruke utvidelsen til å skjule Spoilers

Du skjuler spoilers ved å åpne innstillingene til Social Fixer, noe som du gjør ved å gå til Facebook og bruke tastekombinasjonen CTRL + Shift + X eller ved å trykke verktøyikonet som du finner i øvre høyre hjørnet, «Social Fixer Options» og deretter «Filters«, og deretter finne dette og aktivere filteret. Poof! Alle poster som inneholder ordet «spoiler» vil bli skjult i nyhetsfeeden din, du kan også få den fjernet i grupper.

%image_alt%

Andre funksjoner

I tillegg har utvidelsen en rekke andre nyttige funksjoner, du finner en full oversikt under:

Har du sett den nye Star Wars filmen ennå?
Hater du spoilers, eller bare ignorerer du dem??

Har tipset i innlegget hjulpet deg? I så fall; gjerne kommenter og si fra og del videre med venner slik at flere får nytte av det! 🙂
Nok en gang, god jul!

Hilsen Marius