Hjem » Arkivert » Serienytt Uke 26-30 [Arkivert]

Serienytt Uke 26-30 [Arkivert]

Fornyelser og kanselleringer og avsluttende TV-Serier Uke 24-28

Det er tid for en ny runde med Serienytt, og denne gangen er det Serienytt Uke 26-30. Det har vært mange både store og små nyheter fra TV-verdenen de siste ukene. Du får i dette innlegget en god oversikt over dem alle.
Serienytt Uke 26-30 er som vanlig delt inn i tre, med kanselleringer av TV-Serier først, deretter avsluttende serier og til slutt TV-Serier som har blitt fornyet for en ny sesong.

Det har vært tildels vanskelig å plassere et par av TV-Seriene. Det er noen ganger vanskelig å se forskjellen mellom når en TV-Serie har blitt kansellert, og «avsluttet», men jeg prøver fortsatt å plassere dem basert på sannsynlighet for hvordan siste episode vil bli, om den vil resultere i enda flere spørsmål (cliffhanger) eller om den er en grei avslutning. Bruk oversikten under for å hoppe direkte til serien for å lese mer om den. 

Kansellerte TV-Serier

 %image_alt%

Her finner du de TV-Seriene som har vært så uheldige i å bli økset ned og kansellert før de egentlig skulle ha sluttet, og som dermed gjerne også «slutter» med forferdelige cliffhanger og/eller uløste floker/tråder.

R.I.P 🙁

 last ned (8)

Vinyl

Vinyl ble opprinnelig fornyet av HBO for sin andre sesong, men etter en lengre og grundigere overveielse fra dem har de nå besluttet at de likevel trekker fornyelsen tilbake… Null sesong 2 for Vinyl altså. 

R.I.P 🙁

Liv and Maddie

Denne serien ble fornyet for sesong 4 for en stund siden. Sesong 4 begynner denne høsten. Disney har nå avgjort at dette blir seriens siste sesong og at det ikke vil komme en sesong 5.

R.I.P 🙁

 last ned (4)
 poster

Hunters

Hunters overlevde (dessverre?) kun sin første sesong og har nå blitt kansellert.  Dermed ble det brått slutt på jakten for jegerne.  Håper de fikk nok mat i løpet av sesong 1…

R.I.P 🙁

Black Sails

Black Sails ble i fjor fornyet for sesong 4, som kommer i 2017 Dessverre har Starz nå avgjort at sesong 4 med sine 10 episoder vil være seriens siste sesong. Serien seiler altså ikke videre til sesong 5, men seiler snarere inn i det svarte tomrommet sammen med de andre kansellerte og avsluttende TV-Seriene..

R.I.P 🙁

 last ned (9)

 

Avsluttende TV-Serier

 %image_alt%

Her finner du de seriene som har blitt fornyet for en siste avsluttende sesong. Disse seriene pleier i de(n) sist(e) sesong(ene) å løse opp i trådene og flokene og samler serien og gir den en grei og rettferdig avslutning.

The End!

Batest Motel

Skaperne av serien har lenge sagt at serien vil avslutte med sesong 5, og det har nå blitt offisielt bekreftet under Comic-Con panelet. 

The End!

 last ned (10)
 tvddndskafn-700x400

The Vampire Diares

Det har allerede gått mange rykter om at slutten på vampyrenes dagbok snart er skrevet, og det har nå blitt offisielt bekreftet at den kommende sesong 8 vil være seriens siste sesong. Serien returnerer 21. Oktober denne høsten.

The End!

Teen Wolf

Serien skulle egentlig hatt premiere nå i juni/juli men blant annet grunnet en skade en av skuespillerne har hatt samt en krangel mellom eierne ble sesong 5 (med 20 episoder) utsatt til November (i år). MTV har nå annonsert at sesong 5 med sine episoder resulterer i at serien vil avsluttes med sin 100 episode. 

The End!

 last ned (11)
 c9lzmv4d3mgzpnyntz7s

Games of Thrones

HBO sin populære serie, Games of Thrones har allerede blitt fornyet for Sesong 7, som har premiere sommeren 2017, men HBO har nå fornyet serien for sin åttende sesong, som også vil være seriens siste sesong. Den åttende og siste sesongen skal ha premiere i 2018.

The End!

 

Fornyede TV-Serier

%image_alt%

Under er en oversikt over alle TV-Seriene som kommer tilbake med minst én sesong.

We will be back!

 hqdefault

Preacher

AMC har fornyet serien for Sesong 2! Sesongen vil ha 13 episoder, og den vil ha premiere en gang i 2017.

We will be back!

Stranger Things

Serien ble faktisk fornyet for Sesong 2 flere dager før den første sesongen kom ut på Netflix, så dermed er sesong 2 allerede i boks. Foreløpig har det ikke blitt annonsert når Sesong 2 vil komme ut. 

We will be back!

 last ned (2)
 DqAwVDatlow.market_maxres

Wolfblood

Debbie Moon, skaperen av Wolfblood har avslørt at serien har blitt fornyet for Sesong 5.  Produksjonen av den nye sesongen skal starte i Oktober i år. Planlagt premiere er tidlig i 2017. 

We will be back!

Kingdom

AT&T Audience Network har fornyet serien for Sesong 3. Foreløpig har ikke flere detaljer om sesong 3 blitt annonsert. 

We will be back!

kingdomcanren-700x400

 last ned (3)

Suspects

Channel 5 har offisielt bekreftet at Suspects har blitt fornyet for sin femte sesong. Sesongen har premiere «senere denne sommeren», den faktiske datoen har ennå ikke blitt annonsert. 

We will be back!

Bloodline

Enda en Netflix Originals har blitt fornyet, denne gangen er det Bloodline sin tur som har blitt fornyet for Sesong 3. Den nye sesongen skal bestå av 10 episoder og skal ha premiere i 2017.

We will be back!

 bloodlinecd-700x400
 power_starz_wallpaper_1920x1200_03

Power

Starz har virkelig gitt gass, og fornyet serien som for øyeblikket har en pågående sesong for hele 2 nye sesonger. Dermed er allerede Sesong 4 & 5 i boks, noe som gir serieskaperne gode muligheter til å avslutte serien på ønsket vis. 

We will be back!

Daredevil

Netflix har ikke saknet farten og fortsetter sin «renew strike» og denne gangen er det Daredevil sin tur. Serien har blitt fornyet for Sesong 3. Den er planlagt for slutten av 2017/starten av 2018. 

We will be back!

 DAREDEVILS2-700x394
 orig_63936

The Last Ship

Passende nok er den siste serien på denne oversikten en serie som heter The Last Ship. TNT har fornyet serien for Sesong 4. Den 13 episode lange sesongen skal ha premiere sommeren 2017.

We will be back!

Da var vi ferdig med de siste ukenes nyheter fra TV-verdenen for ukene 26-30! Det var mange fornyelser og avsluttende TV-Serier nå.
Hvilke serier ser dere frem til? Er det noen serier dere synes har gått for lenge? Følger dere med på noen andre serier enn de på listen? 🙂

Håper dere alle har hatt en flott sommer og får en fortsatt fin sommer. Håper og ønsker samtidig alle de som skal tilbake på jobb lykke til. Nytt «år» nye muligheter. 🙂

PS: Jeg kommer dessverre fremover til å jobbe med å legge til reklame på bloggen. Jeg skal kun legge til maks 2, og det skal kun være minimalt og verken være alt for prangende eller plagsomt. Skal se hva som passer best til de aktuelle sidene. 🙂

PS: En annen ting, jeg har nettopp fått plassert bloggen hos Bloggurat i Oslo.

Som alltid, om du har noen ønsker til hva jeg skal blogge om, eller har noen andre meninger om bloggen kan enten skrive det i en kommentar eller sende meg en mail med forslagene/meningene.

Hilsen Marius