Hjem » Diverse » Bloggen » Quenderin 2.0 – Bloggen flytter til Quenderin.no med WordPress

Quenderin 2.0 – Bloggen flytter til Quenderin.no med WordPress

Quenderin 2.0 - Bloggen flytter til Quenderin.no med WordPress

Bloggen flytter til Quenderin.no med WordPress

For litt under én uke siden skrev jeg et innlegg hvor jeg spurte dere om jeg skulle flytte fra Blogg.no og til for eksempel WordPress (to forskjellige bloggplattformer for de som ikke vet det). Jeg har de siste dagene brukt mye tid på å få vite hva andre tenker, både andre bloggere og andre lesere. Jeg har nå altså kommet med en avgjørelse!

Quenderin Logo

Flytter fra Quenderin.blogg.no

Om ikke så lenge kommer en viktig dag for Quenderin bloggen, og da er det passende å ta det neste skrittet for bloggen. Dermed synes jeg det er passende med at selve bloggen gradvis har blitt større de siste månedene, i tillegg har jeg et sterkt ønske om å ta bloggen «to the next level» som man sier. Dermed har jeg bestemt meg for at jeg skal flytte bloggen videre til WordPress.

Dette vil resultere i mange ting, men de aller viktigste for dere er at bloggen i samme slengen vil få et nytt domene. I dag er bloggen for øyeblikket på Quenderin.blogg.no, som forøvrig betyr at den ligger på et sub-domene under Blogg.no. Det nye domenet er Quenderin.no! Altså uten noe Blogg.no!

Til Quenderin.no

Jeg vil ikke slette bloggen eller innleggene her på Blogg.no. Jeg vil derimot legge til diverse lenker til min nye blogg, samt legge inn en lenke for alle innleggene til de samme innleggene på den nye bloggen/domenet. Dermed kan både dere og nye lesere finne fort til den nye bloggen.

Med WordPress!

For øyeblikket jobber jeg hardt med å få satt opp den nye bloggen på WordPress på det nye domenet, samt overføre alle mine gamle innlegg. Samtidig vil jeg benytte sjansen for å gjøre diverse endringer på alle/de fleste innleggene. Da alt dette vil ta mye tid, har jeg satt lanseringen for Quenderin 2.0 på Quenderin.no til 1. Februar 2017. Jeg vil i mellomtiden fortsette å publisere innlegg her, men muligens litt sjeldnere enn ellers.

NB: Av flere grunner ble datoen utsatt til slutten av Mars.

Om dere har noen ønsker for hva jeg skal blogge om (eller ikke blogge om), eller for designet eller noe annet er det selvfølgelig som alltid bare å kommentere. Jeg biter ikke!

Ønsker dere alle en flott ny uke, og så sees vi om ikke så lenge på Quenderin 2.0!

PS: Ønsker å bruke muligheten til å informere om at jeg nylig opprettet to Facebook grupper. Begge gruppene er for både bloggere og lesere, og er temaspesifikke. Den ene gruppen er for Underholdnings interesserte bloggere og lesere, mens den andre er for Teknologi interesserte bloggere og lesere.

Underholdningsgruppen finner du her.

Og Teknologi gruppen finner du her.

Du kan være trygg på at du kun vil få innlegg innenfor de spesifikke temaene i gruppene. Så du trenger ikke bekymre deg over spam. 🙂

Hilsen Marius