Hjem » Underholdning » Nyhet: Nedlasting av titler fra Netflix

Nyhet: Nedlasting av titler fra Netflix

Nyhet: Nedlasting av titler fra Netflix

Nedlasting av titler fra Netflix

I mange år har Netflix utelukkende vært en streamingtjeneste for TV-serier, filmer og dokumentarer. Og en funksjon som har vært etterlengtet siden tjenesten ble lansert har man ikke sett snurten av, ikke før nå! For ikke mange dager siden kom det en stor og (for mange) viktig funksjon til Netflix: Nedlasting av titler fra Netflix mulig!

Ny funksjon: Nedlasting av titler fra Netflix

I Juli 2014 sa selskapets Kommunikasjonsdirektør Joris Evers til Dagens Næringsliv at nedlasting er meningsløst for et strømmeselskap:

«
– Å se Netflix uten nett strider mot hele strømme-ideen og er noe vi aldri kommer til å tilby. Jeg tror vi snarere kommer til å plassere ut Netflix-servere på fly enn å tilby nedlasting.«

Til tross for dette har det de siste månedene og ukene blitt nevnt her og der at det kanskje skulle bli mulig og laste ned titler fra Netflix likevel.

Og for et par dager siden ble altså denne funksjonen lansert til tross for kommunikasjonsdirektørens temmelig sikre uttalelse i 2014.

NB: For øyeblikket er funksjonen kun på mobil og nettbrett. Den kommer forhåpentligvis snart også til PC og Mac, og når det skjer vil jeg legge ut et nytt innlegg om det, med hvordan dere kan gjøre det.

Hvordan bruke den nye funksjonen

Nok om bakgrunn og forhistorie, for noe kjedelige saker! På tide med godsakene: hvordan du kan bruke funksjonen som gjør Nedlasting av titler fra Netflix mulig! Minner forøvrig om at funksjonen for øyeblikket kun finnes på mobile enheter og nettbrett. 

Oppdatere appen

Aller først må du forståelig nok sjekke at du har oppdateringen som gjør nedlasting mulig. Hvis du ikke har den siste oppdateringen; oppdater. Om du har den siste oppdateringen; start appen!

Om dette er første gang dere har brukt appen etter oppdateringen bør dere få noe som ligner på bildet under. Trykk ganske enkelt på «Finn noe å laste ned».

Dere vil ikke få noe slik beskjed om dere allerede har brukt appen etter at funksjonen kom; i så fall kan du finne de nedlastbare titlene i menyen under «Kan lastes ned».

%image_alt%

Titler du kan laste ned + forslag

Du har et stort antall titler du kan laste ned. Du kan for eksempel laste ned de aller fleste Netflix Originalene. For eksempel den nye serien som begynte for bare et par uker siden, Snikskytter (Shooter), eller du kan gå for en annen ny serie, 3% (PS: Har ikke sett disse to seriene selv, men har hørt at de er gode). Men du kan også laste ned mine to foreløpige favoritter av de nye seriene på Netflix: The Crown og The Expanse.

Hovedpersonen i The Crown er Dronning Elizabeth II, og serien følger henne og kongefamilien i hennes tidlige regjeringstid. Serien skal visstnok følge dronningen til den dagen i dag.

Handlingen av The Expanse er satt til et par hundre år fremover i tid. En kort beskrivelse av handlingen er: En person forsvinner, og en etterforsker, kapteinen på et frakteromskip og en diplomat går sammen for å avverge en krig.

Nyhet: Nedlasting av titler fra Netflix - Shooter PosterNyhet: Nedlasting av titler fra Netflix - 3% PosterNyhet: Nedlasting av titler fra Netflix - The Crown PosterNyhet: Nedlasting av titler fra Netflix - The Expanse Poster

Laste ned tittelen

For å laste ned en tittel, går du på tittelens info, og trykker på nedlasting symbolet, slik som du ser på bildet under:

Nyhet: Nedlasting av titler fra Netflix -Shooter Poster

Og så er det bare å vente på at den laster ned. 🙂
og deretter… Netflix & Chill, selv på flyreiser uten nett!

Avslutning

Ønsker samtidig alle en riktig god Desember og advent, og en god helg, som snart er i gang for oss alle.
Vil samtidig også minne om konkurransen som pågår nå på bloggen min hvor du kan vinne et gavekort fra iTunes på 250 kroner, du kan lese mer om det og melde deg på konkurransen i dette innlegget [NB: Konkurransen er nå avsluttet].

Jeg har også de siste dagene jobbet hardt med å endre på hele bloggdesignet, fra et forholdsvis mørkt design, til et mye lysere design. Er dog ikke helt ferdig, er fortsatt litt mindre justeringer som må gjøres her og der.
Hva synes dere om designet? Er det noe som virker feil? Si fra i kommentarfeltet så fikser jeg det! 🙂

Ha en fin dag!

Hilsen Marius