Hjem » Underholdning » Konkurranse: Ny vinner av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes

Konkurranse: Ny vinner av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes

Konkurranse - Ny vinner av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes

Ny vinner av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes

For 8 timer siden ble konkurransen avsluttet og jeg trakk da vinneren kort tid etterpå. Jeg har ventet så lenge jeg kan med å legge ut dette innlegget i håp om at jeg skulle komme i kontakt med vinneren før jeg la ut innlegget, men har dessverre ikke fått svar ennå, dette betyr at ny vinner av Gavekortet på 250 kroner fra iTunes har blitt trukket! Er du den nye vinneren? Finn ut om du ble den nye vinneren i trekningen under!

Detaljer om Konkurransen

Konkurransen ble startet den 28.11.2016. Konkurransen gikk ut på at man skulle kommentere og like et Facebook innlegg innen konkurransen avsluttet den 04.12.2016.  Når konkurransen ble avsluttet, ble en vinner trukket, men jeg fikk aldri kontakt med vinneren, og en ny vinner må dermed nå bli trukket.

Hvordan blir vinneren trukket?

Alle trekninger på bloggen foregår med transparens, rettferdighet og tilfeldighet som mål. Derfor bruker jeg et verktøy til å trekke en vinner tilfeldig, ut ifra alle som har deltatt i konkurransen. I tillegg til dette vil jeg ta opp selve trekningen på video, og laste den opp til Youtube.

For å trekke vinneren vil jeg bruke et verktøy som heter «Facebook Flash Giveaway» som du kan finne på denne siden. Verktøyet trekker en tilfeldig vinner fra de som har likt og kommentert posten man lenker til. Både enkelt og rettferdig!

Trekningen

Så kommer spørsmålet: Vant du konkurransen?
Finn ut i videoen under!

Gratulerer til Maja Eklund som blir den nye vinneren av konkurransen.

For at jeg skal kunne gi deg gavekortet trenger jeg eposten din, du kan enten sende den til meg via Facebook siden til bloggen som du kan finne her. Du kan også sende en mail til meg på Quenderin.Bloggen@Gmail.com.

Ønsker dere alle en fin dag!

Håper ellers dere alle har hatt en flott helg, og ønsker dere en like god ny uke, og ikke minst:
God advent!

Hilsen Marius