Hjem » Teknologi » Apple » iOS 10.2 Utvikler Beta 3

iOS 10.2 Utvikler Beta 3

iOS 10.2 Utvikler Beta 3

iOS 10.2 Utvikler Beta 3

For omtrent én uke siden ble den andre Utvikler betaen for iOS 10.2 lansert. Og nå nylig ble altså nok en versjon lansert, denne gangen er det iOS 10.2 Utvikler Beta 3. Det betyr at det igjen er tid for å gå gjennom nye funksjoner og andre endringer i versjonen!

Utvikler betaversjoner er det første typen versjoner hvor også folk utenfor Apple kan teste iOS versjoner. For å få tilgang til disse versjonene krever det at du har en «Utviklerkonto», på engelsk kalt «Developer ID» (det finnes måter å få utvikler versjoner uten dette, men ikke regn med at alle er like sikre). Den neste versjon typen er det man kaller «Public Beta». Disse versjonene er, som navnet hinter for vanlige testere. Her krever det ikke noe abonnement, det krever dog at du registrerer deg i Beta-programmet. Men, tilbake til dagens versjon; som er iOS 10.2 Utvikler Beta 3!

Endringer

  • SOS funksjonen som ble lagt til i den forrige versjonen (Beta 2) har nå blitt fjernet for alle land andre enn India. Det er mulig det bare er i USA for «testing purposes».

iOS 10.2 Utvikler Beta 2 ble en veldig liten og kjedelig oppdatering, forhåpentligvis bringer den neste noe mer interessant! Blir spennende å se hva vi har i vente, eller hva?