Hjem » Teknologi » Apple » iOS 10.2 Utvikler Beta 2

iOS 10.2 Utvikler Beta 2

iOS 10.2 Utvikler Beta 2

iOS 10.2 Utvikler Beta 2

For omtrent én uke siden ble den første Utvikler betaen for iOS 10.2 lansert. Og nå nylig ble altså nok en versjon lansert, denne gangen er det iOS 10.2 Utvikler Beta 2. Det betyr at det igjen er tid for å gå gjennom nye funksjoner og andre endringer i versjonen!

Utvikler betaversjoner er det første typen versjoner hvor også folk utenfor Apple kan teste iOS versjoner. For å få tilgang til disse versjonene krever det at du har en «Utviklerkonto», på engelsk kalt «Developer ID» (det finnes måter å få utvikler versjoner uten dette, men ikke regn med at alle er like sikre). Den neste versjon typen er det man kaller «Public Beta». Disse versjonene er, som navnet hinter for vanlige testere. Her krever det ikke noe abonnement, det krever dog at du registrerer deg i Beta-programmet. Men, tilbake til dagens versjon; som er iOS 10.2 Utvikler Beta 2!

Endringer

  • Ny SOS funksjon som (kan) bli aktivert ved å trykke fem ganger på av/på knappen.
  • Shuffle og Repeat har blitt omplassert i Musikk appen, og har nå fått utseende til fysiske knapper
    iOS 10.2 Utvikler Beta 2

Da har vi dekket det lille som er endret eller nytt i iOS 10.2 Utvikler Beta 2! Blir spennende å se hva vi har i vente, eller hva?
Mens vi venter på neste versjon kan du jo stemme på favoritt funksjonen din fra denne funksjonen under eller ved å skrive en kommentar i kommentarfeltet?