Hjem » Teknologi » Apple » iOS 10.2 Utvikler Beta 1

iOS 10.2 Utvikler Beta 1

iOS 10.2 Utvikler Beta 1

iOS 10.2 Utvikler Beta 1

Det er ikke mange dager siden den nye versjonen for IOS ble lansert, iOS 10.1. Men allerede nå har Apple lansert iOS 10.2. Dog kun for utviklere, noe som er grunnen til at versjonen er kalt «iOS 10.2 Utvikler Beta 1».

Utvikler betaversjoner er det første typen versjoner hvor også folk utenfor Apple kan teste iOS versjoner. For å få tilgang til disse versjonene krever det at du har en «Utviklerkonto», på engelsk kalt «Developer ID» (det finnes måter å få utvikler versjoner uten dette, men ikke regn med at alle er like sikre). Den neste versjon typen er det man kaller «Public Beta». Disse versjonene er, som navnet hinter for vanlige testere. Her krever det ikke noe abonnement, det krever dog at du registrerer deg i Beta-programmet. Men, tilbake til dagens versjon; som er iOS 10.2 Utvikler Beta 1!

Endringer

  • Video-appen har fått sin egen widget hvor du kan starte en video rett fra varslingssenteret.
  • En «Husk innstillinger» funksjon for diverse kamerainnstillinger.
  • Ny «Trykk og hold for å snakke» meny under Tilgjengelighet.
  • Ny «Vis stjernerating» funksjon.
  • Nye Emojis/smileys som ligner på Unicode 9.0.
    iOS 10.2 Utvikler Beta 1 - Smileys

Da har vi dekket det som er endret eller nytt i iOS 10.2 Utvikler Beta 1! Blir spennende å se hva vi har i vente, eller hva?
Mens vi venter på neste versjon kan du jo stemme på favoritt funksjonen din fra denne funksjonen under eller ved å skrive en kommentar i kommentarfeltet?