Hjem » Diverse » Blogging » Dugnad for bloggere: Bloggere hjelper bloggere

Dugnad for bloggere: Bloggere hjelper bloggere

Dugnad - Bloggere hjelper bloggere

Bloggere hjelper bloggere

Hei alle bloggere, og håper dere har en fin dag! Jeg har de siste ukene tenkt mye på det å blogge. Hvorfor blogger jeg? Hvorfor blogger andre? Hvordan blogger andre? Hvordan kan jeg gjøre bloggen min bedre? Hvordan kan jeg få flere lesere? Om du også blogger surrer antageligvis de samme spørsmålene i hodet ditt også. Og mens jeg drev og tenkte på det; kom en idé strømmende over meg. Jeg bør skrive et innlegg hvor jeg tilbyr andre bloggere at jeg skal gå på deres sin blogg, og gi tilbakemelding på bloggene deres, i bytte mot at de gjør det samme som jeg. Med andre ord; en dugnad hvor Bloggere hjelper Bloggere! Og her kommer nettopp det innlegget!

%image_alt%

Hvorfor blogger jeg?

En av hovedgrunnene til at jeg blogger er fordi jeg elsker å hjelpe andre . De siste ukene og månedene har jeg også blitt en mye mer aktiv blogger, og bruker dermed også mye tid på finne ut av diverse ting når det gjelder blogg og blogging. To ting jeg tenker spesielt mye på, som jeg regner med at de aller fleste bloggere også tenker og lurer på er disse to spørsmålene:

  • Hvordan kan jeg gjøre bloggen min best mulig?
  • Hvordan kan jeg få flere lesere?

Bloggere som hjelper bloggere

For et par uker siden ble jeg med i en veldig bra og nyttig gruppe for de aller mest ambisiøse bloggerne. Gruppen er en gruppe hvor vi bloggere hjelper hverandre rett og slett med å å blogge bedre. Med gruppens flinke administrator som har en blogg for nettopp hvordan du kan blogge bedre, og som passende nok kaller bloggen sin for nettopp dette (Blogg Bedre) i spissen! 

Gruppen har allerede mange engasjerte, aktive og hjelpsomme medlemmer, som hjelper hverandre med alt fra motivasjon til blogging på vanskelige dager hvor ideene er få og eller dårlige til hjelp på mer konkrete spørsmål som for eksempel design, verktøy og så videre!

Hjelp meg, og jeg hjelper deg!

Og der har du en del av bakgrunnen for hvorfor jeg skriver dette innlegget!
Trenger du hjelp med noe på bloggen din? For eksempel feedback til designet ditt? Eller kanskje til ett eller flere spesielle innlegg? Eller kanskje tips til verktøy eller noe annet av det tekniske med bloggen? Uansett hva du trenger hjelp med bør du bli med i denne dugnaden for og med bloggere; hvor Bloggere hjelper Bloggere!

Gi meg feedback på min blogg, og så gir jeg deg feedback på din blogg.
La oss hjelpe hverandre i målet mot å blogge bedre, og dermed nå et annet mål: få flere lesere! 🙂

%image_alt%

Avslutning

Ha en flott helg, og del gjerne innlegget videre!

Igjen, om du ønsker å bli en bedre blogger, anbefaler jeg virkelig bloggen nevnt over, som nettopp heter Blogg Bedre, du kan finne den her! Bloggen har mange fine innlegg om for eksempel hvordan du kan få lesere ved å velge riktig tittel for innlegget eller ting du som blogger ikke bør gjøre og mye mer. 

Hilsen Marius