Hjem » Diverse » Bloggen » Betalansering – Quenderin 2.0 Beta lansert!

Betalansering – Quenderin 2.0 Beta lansert!

Betalansering - Quenderin 2.0 Beta lansert!

Quenderin 2.0 Beta lansert!

Etter å ha arbeidet nærmest hver dag i to måneder er endelig bloggen klar for betalansering. Dermed har jeg den glede av å presentere deg Quenderin 2.0 hvor Quenderin har funnet veien til sitt eget domene og nå bruker WordPress!

Velkommen hjem; Quenderin 2.0. 🙂

Quenderin Logo

Om Quenderin

Jeg kom første gang over ideen med å bruke Quenderin som navn på en blogg for en stund siden. Dette er faktisk ikke min første blogg hvor jeg bruker det navnet. Jeg har hatt flere blogger gjennom årene, og på bloggen før den jeg har nå brukte jeg også Quenderin som navn på.

Jeg regner med at du nå lurer på hvor navnet kommer fra; og det skal du nå få svar på!
Quenderin kommer fra en av hovedinteressene mine; underholdning. Mer spesifikt kommer den fra en av favorittseriene mine, Ringenes Herre. «Quenderin» er navnet på et av de aller første alvespråkene i universet. Ettersom jeg syntes navnet var flott, originalt og at det faktisk var fra en av mine største interessert så synes jeg det var et veldig bra valg! Hva synes du?

På bloggen skriver jeg om det som interesserer meg: og da i all hovedsak innenfor temaene underholdning og teknologi.
Jeg deler alt fra nyheter, tips og triks, guider, anmeldelser av både filmer, TV-serier, musikk og mye mer.

Fra Blogg.no

Jeg startet denne bloggen i Februar i 2016. Og da startet jeg bloggen på Blogg.no, da det er et fint sted å starte en ny blogg.
Blogg.no er et fint sted å starte på grunn av funksjonene bloggplattformen har som er rettet mot trafikk, lister, og ikke minst «bloggsamfunnet» som man har der, ved at man kan kommentere og svare på kommentarer mens man er logget inn med mer. 

Men ting vokser, og det har også bloggen min gjort; og når ting vokser må man flytte dem dit de fortjener å være. Og derfor fant bloggen min veien til WordPress!

Du kan lese innlegget der jeg debatterte og spurte leserne om jeg skulle flytte til WordPress.
Eller så kan du lese innlegget hvor jeg annonserte at Quenderin flytter til Quenderin.no med WordPress.

Til WordPress

WordPress er nok en bloggplattform. Men WordPress er ikke «bare» en bloggplattform. WordPress er så utrolig mye mer enn «bare» en bloggplattform!

WordPress er kjent som bloggplattformen med uendelige valgmuligheter. Og det skal være sikkert og visst! WordPress lar deg installere både utvidelser og temaer, som begge kan både fjerne, endre og utvide funksjonaliteten til nettsiden eller bloggen din til det uendelige og originale. Med andre ord er det kun fantasien din som setter grenser!

Om det ikke er nok med det har ikke WordPress de samme begrensninger som blant annet Blogg.no og de aller fleste bloggplattformene som er gratis har. Eksempler på slike (ikke eksisterende) begrensninger som du ikke (lovlig) har noen kontroll over er alt fra heftig reklame, all funksjonalitet kommer ved bruk av HTML enten i hvert enkelt innlegg eller i malene, begrenset SEO (som er veldig viktig for blogger) med mer.

Jeg er nå i etterkant storfornøyd med overgangen fra Blogg.no til WordPress, og det anbefales på det sterkeste til alle som tar bloggen sin alvorlig. 🙂

… på eget domene!

Quenderin har ikke bare flyttet fra Blogg.no til WordPress, å nei da! I tillegg til å flytte til WordPress har Quenderin også flyttet til sitt eget domene!

Du vil altså ikke lenger måtte inkludere kjedelige og og plagsomme «Blogg.no» for å komme til bloggen! Det eneste du nå trenger for å komme til Quenderin er å skrive Quenderin.no, så er du her! Kjapt og enkelt!

Klar for Quenderin 2.0 Beta?

Med andre ord betyr dette mange både store og små seirer og oppgraderinger for Quenderin. Jeg hadde egentlig planlagt å fullføre dette til 1-årsdagen til bloggen som var 1. Februar 2017, men på grunn av at det hele tok veldig mye lengre tid så skjedde ikke det, dessverre.

Siden bloggen fortatt er i beta setter jeg stor pris på all tilbakemelding, om ting jeg kan legge til, endre og fjerne, som du kan gi meg! Om også du har en blogg kan du legge igjen en lenke til den i kommentarfeltet under så gir jeg deg tilbakemelding på bloggen din som en takk. 🙂

Tiden fremover for Quenderin 2.0

I tiden fremover vil jeg fortsette å forbedre bloggen og fjerne, legge til nye ting og endre på ting. Designet er fortsatt ikke helt ferdig, og da spesielt sidebaren som vises på forsiden, arkiv og kategorisidene trengs også å bli fullført helt.

Jeg skal også skrive om hele Netflix serien som jeg hadde på Blogg.no, jeg er straks ferdig med det første innlegget og vil publisere det når jeg nærmer meg ferdigstillelse av innlegg nummer 2. Ellers skal jeg også få fullført flere anmeldelser av diverse tjenester som man kan bruke for å få amerikansk Netflix, de første innleggene vil begynne å komme i løpet av de neste ukene. 

Jeg er veldig åpen på hva jeg skal skrive om, så om dere har noe dere lurer på eller som dere ønsker at jeg skal skrive om er det bare å legge igjen en kommentar under!

Ønsker dere alle en flott dag!
Og takk for at du følger bloggen min! 🙂

Hilsen Marius