Hjem » Arkivert » Oppdateringer på TV-Serier: Uke 23-24 [Arkivert]

Oppdateringer på TV-Serier: Uke 23-24 [Arkivert]

Tiden for å svare på spørsmålet «Hva er nytt på TV-Serie fronten?» har kommet da tiden har kommet for Oppdateringer på TV-Serier: Uke 23-24.

Dette innlegget er delt inn i tre deler, først er TV-Seriene som er bekreftet kansellert (kansellert vil si at serien «avsluttes» før den var planlagt å slutte, dette resulterer gjerne med at serien ikke får noe ordentlig slutt, og attpåtil gjerne også har cliffhanger på finalen) og Del 2 har TV-Seriene hvor det har vært planlagt siden før sesongen startet at det er den siste i serien. Del 3 og den siste delen er TV-Serier hvor det har blitt bekreftet at de har blitt fornyet. 
 

Kansellerte TV-Serier

 %image_alt%

Her finner du de TV-Seriene som har vært så uheldige i å bli økset ned og kansellert før de egentlig skulle ha sluttet, og som dermed gjerne også «slutter» med forferdelige cliffhanger og/eller uløste floker/tråder.

R.I.P

 dddddd

Ghost Hunters

SyFy har besluttet å kansellere denne serien etter at sesong 11 er ferdig, dermed vil det ikke være noen sesong 12.

R.I.P

 

Avsluttende TV-Serier

 %image_alt%

Her finner du de seriene som har blitt fornyet for en siste avsluttende sesong. Disse seriene pleier i de(n) sist(e) sesong(ene) å løse opp i trådene og flokene og samler serien og gir den en grei og rettferdig avslutning.

Byebye!

 

Orphan Black

BBC AMERICA har fornyet serien for en femte og siste sesong! Dermed får serien muligheten til å bli avsluttet på verdig vis!

Byebye!

%image_alt%

 

Fornyede TV-Serier

 %image_alt%

Under er en oversikt over alle TV-Seriene som kommer tilbake med minst én sesong.

Cya later!

 nashville season 5?

Nashville

Serien ble kansellert av ABC som nevnt i mitt store oversikts-innlegg, men serien har nå blitt gjenopplivet av CMT, med hjelp av den amerikanske streaming-tjenesten Hulu, for en femte sesong. 

Cya later! 

 

Da har vi kommet til slutten av dette innlegget. Siden jeg sist tirsdag endelig fikk fullført VGS og dermed 14 års skolegang, og også i dag fikk eksamenskarakterene og dermed er helt ferdig med det har jeg nå bedre tid fremover. Jeg vil på grunn av det publisere flere innlegg den kommende uken.

Har dere noen ønsker til hva jeg skal blogge om, eller noe dere lurer på? Bruk kommentarfeltet under! 🙂
Gjerne del bloggen med dine venner også.

Ha en flott helg, og til de andre som har fullført VGS, bra jobba og god sommer(ferie)! 😀

Hilsen Marius